Voor al het werk omtrent uw CV-ketel in Almelo

Onze ervaren loodgieters staan voor u klaar, ook in geval van spoed!

Onze ervaren loodgieters staan voor u klaar, ook in geval van spoed!

Wij staan klaar voor al uw CV-ketel problemen.

WILT U EEN AFSPRAAK MAKEN?

Werkzaamheden aan de cv-ketel in Almelo uit laten voeren

Vaak wordt de cv-ketel als een van de meest essentiële elementen binnen een woning gezien. Werkzaamheden aan de cv-ketel in Almelo worden In vaak echter uitgesteld, met alle gevolgen van dien! Denk bijvoorbeeld aan het langdurig uitstellen van cv-ketelonderhoud. In het ergste geval raken de onderdelen van de cv-ketel dermate versleten, dat de cv-ketel niet meer werkt. Doordat de boiler en cv-ketel tegenwoordig vaak met elkaar gecombineerd worden in een combiketel, kan dit ertoe leiden dat u geen warm water meer heeft. Reden genoeg om werkzaamheden aan de cv-ketel in uw woning tijdig en door een vakman uit te laten voeren. Voor werkzaamheden aan uw cv-ketel in Almelo kunt u bij onze professionele loodgieters terecht! Zij bieden u graag hulp bij uiteenlopende klussen.

Werkzaamheden die onze loodgieter aan cv-ketels in Almelo uitvoeren lopen uiteen van de installatie van de cv-ketel, tot het herstellen hiervan. Ook bieden we u vooraf graag advies over de mogelijkheden die u heeft als u een nieuwe cv-ketel wilt laten plaatsen. Zo wordt het makkelijker om een weloverwogen keuze te maken. Daarnaast zijn onze monteurs ook CO-gecertificeerd, waardoor ze over de juist kennis beschikken om met uw cv-ketel aan de slag te gaan!

Nieuwe cv-ketel in Almelo plaatsen

Voordat we een nieuwe cv-ketel in uw woning plaatsen, zullen we u een overzicht geven van de mogelijkheden die u heeft. Kiest u bijvoorbeeld voor een traditionele combiketel, of kiest u voor een hr+-ketel? Ook het gebruik van een warmtepomp is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Een warmtepomp maakt het mogelijk om uw woning zonder het gebruik van gas te verwarmen. Daarbij is een warmtepomp doorgaans energiezuiniger dan een traditionele cv-ketel. Zo bent u met een warmtepomp klaar voor de toekomst!

Er zijn verschillende factoren die meespelen bij het bepalen van het type cv-ketel, die het meest geschikt is voor uw woning. Denk bijvoorbeeld aan de isolatiewaarde van uw huidige woning. Des te hoger de isolatiewaarde van een huis is, des te minder noodzakelijk wordt het om voor een ketel met een hoog rendement te kiezen. Het prijsverschil met een goedkoper model wordt in dit geval niet of maar net terugverdiend. Dit kan een reden zijn om voor een goedkoper model te kiezen.

Onderhoud aan de cv-ketel in uw woning

Nadat de cv-ketel in uw woning geïnstalleerd is, blijft het verstandig om onze loodgieter af en toe in te schakelen. Zo is het raadzaam om de cv-ketel zeker eens per twee of drie jaar te onderhouden. Dit voorkomt dat de versleten onderdelen in de cv-ketel verhinderen, dat de cv-ketel naar behoren werkt. Ook kunnen er stofhopen in de cv-ketel ontstaan, die een cv-ketelstoring tot gevolg hebben. Het is vrijwel onmogelijk om zelf onderhoud aan uw cv-ketel uit te voeren. Reden genoeg om hier onze loodgieters in Almelo voor in te schakelen. Naast het vervangen van versleten onderdelen, kan het eens in de zoveel tijd noodzakelijk zijn om de cv-ketel bij te vullen. Ook zullen de leidingen en radiatoren ontlucht worden, om het rendement van de cv-ketel te optimaliseren.

Tip: laat u adviseren over de noodzaak van het onderhouden van een cv-ketel. Onze loodgieters vertellen u hier graag meer over!  

Reparaties aan uw kapotte cv-ketel uitvoeren

Tot slot kan de hulp van onze ervaren loodgieter in Almelo wenselijk zijn bij een cv-ketelstoring in uw apparaat. In sommige gevallen kunt u de cv-ketelstoring simpelweg verhelpen, door de cv-ketel te resetten. Mocht dit geen effect hebben, dan zal onze loodgieter voor het vervangen van kapotte onderdelen moeten zorgen. Het laten herstellen van een cv-ketel kan ook op de late avond. Onze spoedloodgieter staat namelijk 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om de helpende hand te bieden. Zo zit u nooit lang zonder een werkende cv-ketel!

cv-ketel

CV-ketel merken:

  • Remeha
  • Vaillant
  • Nefit
  • Inventum
  • Atag
  • Honeywell
  • En meer

CO-certificering:

CO keur