Verwarmingsmonteur in Almelo

Onze ervaren loodgieters staan voor u klaar, ook in geval van spoed!

Onze ervaren loodgieters staan voor u klaar, ook in geval van spoed!

Wij staan klaar voor uw verwarming.

WILT U EEN AFSPRAAK MAKEN?

Verwarmingsmonteur in Almelo inschakelen voor een nieuwe cv-ketel

De verwarming is een onmisbaar element binnen uw woning. U wilt het immers zeker in de herfst en winter lekker warm hebben in huis! Het aansluiten van de verwarming in Almelo binnen uw woning, is een klus die u door onze loodgieters uit kunt laten voeren. Bij het aansluiten van een verwarming zijn er verschillende aspecten om rekening mee te houden. Denk bijvoorbeeld goed na over het type verwarming wat u binnen uw woning wilt gebruiken. Kiest u voor een traditionele verwarming met radiatoren in uw ruimtes, of kiest u voor een vloerverwarming? Het voordeel aan een vloerverwarming is dat de warmte op een efficiëntere wijze door de ruimte verspreid wordt. Dit maakt dat u op jaarbasis minder energie zal verbruiken.

Advies van onze ervaren verwarmingsmonteur

Hoewel een vloerverwarming vaak efficiënter werkt, zitten hier ook nadelen aan. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat de vloerverwarming het noodzakelijk maakt om de vloer open te halen. Dit is zeker in een bestaande woning vaak niet de moeite waard. Enkel als u voor een renovatie van uw woning zou kiezen of wanneer de woning nog gebouwd wordt, kan een vloerverwarming het overwegen waard zijn.

Onze verwarmingsmonteur zal u voor het aansluiten van de verwarming of vloerverwarming meer vertellen over de mogelijkheden die u heeft. Dit maakt het makkelijker om een weloverwogen keuze te maken! Naast het type verwarming speelt bijvoorbeeld ook het type cv-ketel een rol. Kiest u voor een traditionele combiketel, een hr+-ketel, of een moderne warmtepomp?

Verschillende soorten cv-ketels voor in huis

De verwarmingsmonteur biedt u doorgaans drie verschillende types cv-ketels aan, namelijk: de combiketel, een hr+-ketel (cv-ketel met een hoog rendement) en een warmtepomp (model op elektra). Met name de warmtepomp wordt steeds populairder voor de verwarming van woningen. Dit komt doordat de overheid van het gebruik van gas af wil stappen. Door voor een warmtepomp in huis te kiezen, kunt u hier ene eerste stap in zetten.

Met spoed hulp bij problemen met de verwarming

Mocht uw verwarming niet meer naar behoren werken, dan kunt u onze spoedloodgieter inschakelen. De spoedloodgieter staat dagelijks 24 uur voor u klaar, om de helpende hand te bieden bij storingen in de verwarming. Met name in de winter kan het erg vervelend zijn als de verwarming niet goed werkt. Door een verwarmingsmonteur naar de storing te laten kijken, is de verwarming vaak nog dezelfde dag voor u hersteld.