Voor al het werk omtrent uw sanitair in Almelo

Onze ervaren loodgieters staan voor u klaar, ook in geval van spoed!

Onze ervaren loodgieters staan voor u klaar, ook in geval van spoed!

Wij staan klaar voor al uw sanitaire problemen.

WILT U EEN AFSPRAAK MAKEN?

Installatie en onderhouden van uw sanitair in Almelo

Bij de installatie en het onderhouden van uw sanitair in Almelo kan onze loodgieter de helpende hand bieden. Onze loodgieter heeft een ruime ervaring in het uitvoeren van dergelijke werkzaamheden, waardoor we u altijd van een passende oplossing kunnen voorzien. Met name de installatie van sanitair dient op de juiste wijze te worden uitgevoerd, om de kans op complicaties te minimaliseren. Denk bij complicaties bijvoorbeeld aan lekkages, als gevolg van leidingstukken die niet goed op elkaar aansluiten. Een dergelijke lekkage wordt vaak pas opgemerkt, op het moment dat de waterschade aan uw woning al ontstaan is. Zorg er daarom voor dat u het installeren van nieuw sanitair aan een specialist overlaat.

Ook nadat het sanitair in uw woning geplaatst is, kunt u op onze hulp blijven rekenen. We bieden u bijvoorbeeld graag hulp bij het onderhouden van sanitaire voorzieningen. Denk aan het uitvoeren van een controle om lekkages op te merken, of het ontstoppen van de afvoer bij verstoppingen. Voor het uitvoeren van welke klussen aan uw sanitair, kunt u onze hulp goed gebruiken?

Advies over het plaatsen van sanitair in Almelo

Voordat wij sanitair in Almelo plaatsen, zullen we woningbezitters uitgebreid adviseren over de mogelijkheden die zij hebben. Denk bijvoorbeeld aan de indeling van de nieuwe badkamer. Zijn de plannen voor de nieuwe indeling haalbaar, of is het verstandig om naar alternatieven te zoeken? Door voor alternatieve indelingen te kiezen, kunnen bepaalde werkzaamheden u mogelijk bespaard blijven. Denk aan de noodzaak van het verleggen van bestaande leidingen of de afvoer.

Wanneer we samen met u tot een geschikte indeling voor de badkamer zijn gekomen, zullen we het sanitair aansluiten. Zoals eerder beschreven is het heel belangrijk, dat het aansluiten van sanitair op de juiste wijze gebeurt. Er kan bijvoorbeeld speling tussen de leidingen en het aansluitpunt van uw sanitair ontstaan. Dit resulteert in een vervelende lekkage! In het bijzonder wanneer het om de aansluiting van uw sanitair op de afvoer gaat.

Onderhoud en renovatiewerkzaamheden

Eens in de zoveel jaar kunnen we onderhoud aan uw sanitair uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan het herstellen van een kapotte leiding, het oplossen van een verstopping in de afvoer, enzovoorts. Door de afvoer regelmatig preventief door te laten spuiten, is de kans op serieuze verstoppingen relatief klein. Verstoppingen worden in dit geval al in een vroeg stadium hersteld.

Wilt u uw huidige badkamer binnenkort renoveren en van nieuw sanitair voorzien? Neem ook in dat geval contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die u in dit geval heeft.

Met spoed hulp nodig bij problemen rond uw sanitair

Mocht u met problemen rond uw sanitair te maken krijgen, dan kunt u op de hulp van onze spoedloodgieter rekenen. De spoedloodgieter staat voor u klaar om de helpende hand te bieden. Denk bijvoorbeeld aan het met spoed ontstoppen van een afvoer, het met spoed verhelpen van een lekkage, enzovoorts.

Sanitaire werkzaamheden:

  • Toilet plaatsen
  • WC verstopt
  • Douche installeren
  • Wasbak plaatsen
  • Badkamer renovatie
  • Complete badkamer
sanitair almelo