Dé expert in leidingwerk in Almelo

Onze ervaren loodgieters staan voor u klaar, ook in geval van spoed!

Onze ervaren loodgieters staan voor u klaar, ook in geval van spoed!

Wij staan klaar voor al uw leidingwerk.

WILT U EEN AFSPRAAK MAKEN?

Werkzaamheden op het gebied van leidingwerk in Almelo

Onze loodgieters bieden u hulp bij verschillende soorten werkzaamheden op het gebied van leidingwerk in Almelo. Bij de bouw van een nieuwe woning of de renovatie van uw bestaande huis, kunt u bijna niet aan werkzaamheden op het gebied van leidingwerk ontkomen. Zo zullen ze nieuwe leidingen aanleggen, moeten bestaande leidingen worden verlegd, enzovoorts. Binnen woningen komen verschillende soorten voor. Denk niet alleen aan de waterleidingen, maar ook aan de gasleidingen. Al zal de noodzaak van gasleidingen steeds minder groot worden. In plaats van een cv-ketel op gas kunt u bijvoorbeeld ook voor een elektrische warmtepomp kiezen. Evenals dat koken op gas steeds vaker vervangen wordt door koken op een elektrisch kooktoestel.

Nieuw leidingwerk in Almelo aansluiten

Wanneer u nieuw leidingwerk in Almelo aan wilt laten sluiten, is het belangrijk om vooraf een duidelijk plan op papier te zetten. Op basis van de toekomstige indeling van uw woning kan gekeken worden welke leidingen u op welke plek in huis nodig heeft. In de keuken zult u mogelijk nog een gasleiding willen kunnen gebruiken. Daarbij kan het verstandig zijn om een gasleiding naar de ruimte voor de cv-ketel te laten leggen. Mocht u, zoals reeds beschreven werd, kiezen voor elektrische oplossingen, dan is dit niet langer noodzakelijk. Door de gasleiding in zo’n geval niet aan te laten leggen, verkleint u het risico op lekkages.

Naast de gasleidingen wilt u op verschillende plekken in huis waterleidingen kunnen gebruiken. Denk aan de waterleidingen naar de keuken en badkamers, de waterleidingen voor de radiatoren in huis, enzovoorts. Bij het leggen van waterleidingen is het heel belangrijk, dat de leidingstukken goed op elkaar aansluiten. Wanneer dit niet het geval zou zijn, zouden er al snel lekkages ontstaan. Bij een verkeerde manier van aansluiten zal er namelijk sprake zijn van speling tussen de leidingstukken, waarlangs het water uit de leidingen kan sijpelen.

Herstelwerkzaamheden aan leidingwerk uitvoeren

Niet alleen bieden we u hulp bij het aansluiten van nieuw leidingwerk in uw woning. Ook voor het uitvoeren van herstelwerkzaamheden aan leidingwerk kunt u bij ons terecht. Onze loodgieters zoeken naar de bron van de lekkage en zullen de lekkage direct voor u verhelpen. Vaak betekent dit dat een deel van het leidingwerk in uw woning vervangen of hersteld moet worden. Met speciale hulpmiddelen wordt voorkomt dat er bij het herstel van uw leidingwerk onnodig veel schade aan uw woning aanrichten. Denk aan het onnodig openhalen van muren en vloeren.

Werkzaamheden:

  • Waterleiding
  • Gasleiding
  • Leiding aanleggen
  • Leidingen verleggen
  • Leiding repareren
  • Montage leidingwerk
leidingwerk almelo